Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 13 juli 2024

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Een kleine week geleden vond er een vriendschappelijk duel plaats tussen FC Groningen en ASVB. Locatie: Sportpark Blijham. Voor het beveiligen van dit evenement werkte A.F. Security samen met GL Security. Wij danken de organisatie voor deze opdracht en onze evenementenbeveiligers kijken terug op een goed verlopen, sportieve middag.

De sterspelers uit de regio namen het op tegen elkaar tijdens een mooi potje voetbal, wat resulteerde in winst voor FC Groningen (15-0). De evenementenbeveiligers van A.F. Security verzorgden de beveiliging inclusief kaartcontrole. Na de wedstrijd was er gelegenheid voor het toegestroomde publiek om op de foto te gaan met spelers en mascotte.

Het beste komt uit het noorden

Is het alleen het beste goed genoeg voor uw evenement of bijeenkomst? A.F Security biedt professionele, betrouwbare en flexibele beveiliging voor elk evenement. Daarnaast kan onze foodtruck Feenstra's Friet uw gasten en medewerkers voorzien van de lekkerste verse friet en snacks, indien gewenst. Neem vrijblijvend contact op met A.F. Security voor het bespreken van de mogelijkheden.

Bel 0597-870082 of mail naar info@a-fsecurity.nl voor meer informatie en een prijsopgave.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

A.F. Security wint aanbesteding beveiliging Oekraïneopvang Bellingwolde - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security wint aanbesteding beveiliging Oekraïneopvang Bellingwolde

19 augustus 2024 - In de gemeente Westerwolde worden sinds 2022 Oekraïense vluchtelingen opgevangen. Recent maakte de gemeente bekend dat deze opvang zal worden verlengd, en werd een aanbesteding uitgeschreven voor... lees verder »

Rock-On Outdoor Festival beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rock-On Outdoor Festival beveiligd

20 juli 2024 - Voor het derde jaar op rij mochten de evenementenbeveiligers van A.F. Security de beveiliging van outdoorfestival Rock-On verzorgen. Dit buitenfestival vond wederom plaats in het mooie Nieuwe... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.