Rock-On Outdoor Festival beveiligd

Rock-On Outdoor Festival beveiligd

Rock-On Outdoor Festival beveiligd Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 20 juli 2024

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Voor het derde jaar op rij mochten de evenementenbeveiligers van A.F. Security de beveiliging van outdoorfestival Rock-On verzorgen. Dit buitenfestival vond wederom plaats in het mooie Nieuwe Pekela.

Dit jaar was voor het eerst ook de vrijdag onderdeel van het festival. In verband met vele en harde regen, is er snel geschakeld, en werd het volledige programma een uur opgeschoven. De regen zorgde voor modder, maar dit mocht de festivalgangers niet deren, en het werd een mooie avond en een gedenkwaardig festival. Wij danken de organisatie wederom voor deze mooie opdracht.

Uw evenement ook laten beveiligen door een professioneel beveiligingsbedrijf?

Wilt u ook dat uw evenement te allen tijde uitstekend wordt beveiligd? A.F. Security levert professionele beveiligers, die flexibel maar ook doortastend te werk gaan. Het ideale visitekaartje en veiligheid voor bezoekers, medewerkers en artiesten!

Vraag vrijblijvend om een prijsopgave via deze pagina, of bel met 0597-870082 voor meer informatie over hoe wij uw evenement tot een veilig succes maken!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

A.F. Security wint aanbesteding beveiliging Oekraïneopvang Bellingwolde - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security wint aanbesteding beveiliging Oekraïneopvang Bellingwolde

19 augustus 2024 - In de gemeente Westerwolde worden sinds 2022 Oekraïense vluchtelingen opgevangen. Recent maakte de gemeente bekend dat deze opvang zal worden verlengd, en werd een aanbesteding uitgeschreven voor... lees verder »

Rock-On Outdoor Festival beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rock-On Outdoor Festival beveiligd

20 juli 2024 - Voor het derde jaar op rij mochten de evenementenbeveiligers van A.F. Security de beveiliging van outdoorfestival Rock-On verzorgen. Dit buitenfestival vond wederom plaats in het mooie Nieuwe... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.