Onze eventbeveiligers bij Crazy Race Termunten

Onze eventbeveiligers bij Crazy Race Termunten

Onze eventbeveiligers bij Crazy Race Termunten Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 6 juni 2024

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Stichting Racing Team Termunten en Omstreken organiseert jaarlijks een spectaculaire Crazy Race in Termunten. Tijdens de Crazy Race wordt er gestreden om mooie prijzen. Dat betekent brullende motoren, de geur van verse uitlaatgassen, en zand tot achter de oren. Ook deze editie was weer een succes!

De evenementbeveiligers van A.F. Security zorgden ervoor dat alles op het gebied van veiligheid rondom de Crazy Race goed verliep. Een mooie uitdaging op een prima locatie, waar veel toeschouwers waren toegestroomd voor een stukje traditie in Termunten in Noordoost-Groningen.

Evenementenbeveiliger nodig? Neem contact op met A.F. Security Oost-Groningen

Bent u op zoek naar een flexibel beveiligingsbedrijf, dat ervaring heeft met het uitvoeren van diverse soorten beveiliging? Neem contact op met Alex Feenstra van A.F. Security. Wij verzorgen tal van veiligheidsopdrachten in Groningen, Friesland, Drenthe en omgeving. Wij staan u graag persoonlijk te woord en maken graag een nette, vrijblijvende prijsopgave op maat.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

A.F. Security wint aanbesteding beveiliging Oekraïneopvang Bellingwolde - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security wint aanbesteding beveiliging Oekraïneopvang Bellingwolde

19 augustus 2024 - In de gemeente Westerwolde worden sinds 2022 Oekraïense vluchtelingen opgevangen. Recent maakte de gemeente bekend dat deze opvang zal worden verlengd, en werd een aanbesteding uitgeschreven voor... lees verder »

Rock-On Outdoor Festival beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rock-On Outdoor Festival beveiligd

20 juli 2024 - Voor het derde jaar op rij mochten de evenementenbeveiligers van A.F. Security de beveiliging van outdoorfestival Rock-On verzorgen. Dit buitenfestival vond wederom plaats in het mooie Nieuwe... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.