Meerdaags festival in Drenthe beveiligd

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 20 juni 2024

E-mail Alex Feenstra Linkedin

A.F. Security heeft met het team van evenementenbeveiligers het tweedaagse muziekfestival Hullenzandfeest in Drijber (DR) beveiligd. Op het programma stonden o.a. Radio NL-DJ Frank van Leur, Henk Wijngaard en Piraten Power Hour.

Aan het kanaal aan de oostzijde in Drijber was het afgelopen weekend twee dagen lang feest. In een groots opgezette feesttent werd op de vrijdag afgetrapt met een gezellige, gratis toegankelijke piratenavond. Zaterdag 15 juni stonden er diverse artiesten op het podium en het feest ging door tot in de vroege uurtjes.

Wij van A.F. Security kijken terug op een mooi weekend waarbij op het gebied van veiligheid - onze expertise - de zaken rustig en goed zijn verlopen. Wij bedanken de organisatie voor deze opdracht, en zien elkaar graag in februari terug voor een volgende editie.

Ook een muziekfeest bijwonen of organiseren?

Heeft u altijd al een muziekevenement bij willen wonen, of - beter nog; organiseren? Weet dan dat veiligheid bij ons op de eerste plaats komt. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare, flexibele en ervaren beveiliger, bent u bij A.F. Security aan het goede adres.

Wij zorgen voor de beveiliging van medewerkers, bezoekers en artiesten van uw unieke evenement. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden, of het maken van een afspraak.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

  • Meerdaags festival in Drenthe beveiligd Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
  • Meerdaags festival in Drenthe beveiligd Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
  • Meerdaags festival in Drenthe beveiligd Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
A.F. Security wint aanbesteding beveiliging Oekraïneopvang Bellingwolde - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security wint aanbesteding beveiliging Oekraïneopvang Bellingwolde

19 augustus 2024 - In de gemeente Westerwolde worden sinds 2022 Oekraïense vluchtelingen opgevangen. Recent maakte de gemeente bekend dat deze opvang zal worden verlengd, en werd een aanbesteding uitgeschreven voor... lees verder »

Rock-On Outdoor Festival beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rock-On Outdoor Festival beveiligd

20 juli 2024 - Voor het derde jaar op rij mochten de evenementenbeveiligers van A.F. Security de beveiliging van outdoorfestival Rock-On verzorgen. Dit buitenfestival vond wederom plaats in het mooie Nieuwe... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.