A.F. Security wint aanbesteding beveiliging Oekraïneopvang Bellingwolde

A.F. Security wint aanbesteding beveiliging Oekraïneopvang Bellingwolde

A.F. Security wint aanbesteding beveiliging Oekraïneopvang Bellingwolde Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 19 augustus 2024

E-mail Alex Feenstra Linkedin

In de gemeente Westerwolde worden sinds 2022 Oekraïense vluchtelingen opgevangen. Recent maakte de gemeente bekend dat deze opvang zal worden verlengd, en werd een aanbesteding uitgeschreven voor het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden voor de komende periode. A.F. Security schreef hierop in, en kwam als winnaar uit de bus.

Het belang van professionele beveiliging rondom een vluchtelingenopvang

Voor de algemene veiligheid van zowel bewoners als medewerkers, maar ook voor bezoekers en omwonenden van een vluchtelingenopvang, is de inzet van een professioneel beveiligingsbedrijf heel belangrijk. Onze veiligheidsprofessionals handhaven de openbare orde, controleren op brandveiligheid, en voeren gedegen toegangscontroles uit. Op deze manier wordt over de veiligheid op deze opvanglocatie gewaakt, wat de 225 vluchtelingen en alle andere betrokkenen een veilig gevoel geeft.

Al sinds 2022 verricht A.F. Security beveiligingswerkzaamheden bij opvanglocatie De Grenshof in Bellingwolde. Meedoen aan de aanbesteding voelde dan ook als een logische keuze, vertelt eigenaar en ondernemer van A.F. Security Alex Feenstra:

"Onze beveiligers hebben de belangrijke taak veiligheidsrisico's op deze opvanglocatie te minimaliseren. Daarbij hebben wij de samenwerking met gemeente Westerwolde altijd als zeer prettig ervaren, en vinden het mooi dat onze samenwerking op deze manier kan worden voortgezet", aldus Alex.

Professionele beveiliging in Noord-Nederland nodig?
De veiligheidsprofessionals van A.F. Security zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse veiligheidstaken. Bekijk hier een overzicht van alle veiligheidsdiensten die worden aangeboden.

Bent u op zoek naar een ervaren beveiliger, die te allen tijde de veiligheid bovenaan zet? Neem dan vrijblijvend contact op met A.F. Security in Heiligerlee, en ontvang een beveiligingsplan op maat en een heldere en vrijblijvende prijsopgave.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

A.F. Security wint aanbesteding beveiliging Oekraïneopvang Bellingwolde - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security wint aanbesteding beveiliging Oekraïneopvang Bellingwolde

19 augustus 2024 - In de gemeente Westerwolde worden sinds 2022 Oekraïense vluchtelingen opgevangen. Recent maakte de gemeente bekend dat deze opvang zal worden verlengd, en werd een aanbesteding uitgeschreven voor... lees verder »

Rock-On Outdoor Festival beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rock-On Outdoor Festival beveiligd

20 juli 2024 - Voor het derde jaar op rij mochten de evenementenbeveiligers van A.F. Security de beveiliging van outdoorfestival Rock-On verzorgen. Dit buitenfestival vond wederom plaats in het mooie Nieuwe... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.